Taide

Perinteisten värien lisäksi, käytän erilaisia pinnoitusmateriaaleja myös taidetöissäni. Rakastan kokeilla, mikä toimii minkäkin kanssa. Taiteen parissa kaikki rajat ja säännöt ovat poissa ja kokeileva abstrakti taide on lähinnä sydäntäni.
Samalla syntyy kosketuspintaa erilaisten pinnoitusaineiden moninaisista mahdollisuuksista, jolloin samaa luovuutta voidaan soveltaa sisustuspinnoillekin. Teen taidetta erilaisille pinnoille ja pohjille perinteisten canvaspohjien lisäksi. Kierrätys kunniaan!

Taidetta ja muita kädentaitotöitä voit seurata Facebookissa: https://www.facebook.com/MilArtDesign
Ja Instagramissa: https://www.instagram.com/milart_design/

Kuvat joissa ei lue MYYTY tekstiä, ovat edelleen vapaina. Voit kysyä hintoja sähköpostilla (kysy(at)pinnoittaja.fi)

Tämä teos on tehty vanerille mitoiltaan 120x203cm. -Transformation- on toteutettu lähes kokonaan Pavicem efektipinnoitteilla. Hieman akryylivärejä paikoitellen mukana.


Tämä -Dimensions- taulu on tehty canvakselle efektipinnoitteilla. Myös kehykset käsiteltiin helmiäisefektillä. MYYTY!


-Healing Wounds- on akryyliä canvakselle. Mitat kehysten kanssa ovat 67x52cm.


-Revolution of Colours- on tehty akryyleilla OBS-levylle, minkä paino on lähes 7 kg. Luonnossa OBS-levyn struktuuri näkyy mielenkiintoisesti pinnassa. Mitoiltaan tämä on 92x120cm.


Kuvan oikeanpuoleinen taulu -Utopian- on päässyt nykyisellä omistajallaan samansävyiseen seuraan. Myös tämä taulu on tehty OBS-levylle akryylivärein.


Tämä taulu -In the Beginning- on tehty akryyleilla hyllylevylle. Tämä oli tilaustyö ja toiveena oli vain aamun / auringonnousun tunnelma ja värimaailma. Muulle oli vapaat kädet. Tästä tuli mieleinen uudelle omistajalleen. Mitat 130x36x2,8cm


 

Yritys:

MindSeekers Oy, Espoo
Y: 2432940-2

mila@mindseekers.fi

040-722 4566

Tervetuloa seuraamaan:
Facebook
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
E-mail
Ylös