Efektipinnoitteet

Pavicem efektipinnoitteilla saa loihdittua upeita seinäpintoja. Jos kaipaat jotain uniikkia, niin näillä erikoisefekteillä se onnistuu.

Tässä uudiskohteessa avoimen olohuone-keittiöalueen kaapistot ovat mattamustaa pintaa. Myös takaseinä tässä oli maalattu mustalla liitumaalilla. Tähän kaivattiin kuitenkin hieman jotain elävöitystä täysin mattamustan alueen murtamiseksi.
Pinnoitteeksi valittiin Venetian Stukkomaali, joka vahattiin ja kiillotettiin lopuksi, jotta valon osuessa, liipin jäljet kiiltävät metallin tavoin. Sivusta katsottuna seinä näyttää matalta. Riippuen valaistuksesta sekä suunnasta mistä katsoo, myös tummuus vaihtelee.

Tässä seinä käsittelyn jälkeen. Peili odottelee vielä paikalleen asennusta.

Tässä lähikuva pinnasta.

Tässä kohdeseinä ennen käsittelyä.


Tähän juuri valmistuneeseen samaiseen taloon haluttiin pieniä muutoksia seinäpinnoille. Tässä makuuhuoneen seinä, mikä oli alun perin valkoinen. Siihen valittiin Venetian Stuccomaali, joka jätettiin mattamaiseksi. Luonnossa liipinjäljet näkyvät paremmin ja pinta hieman elävä. Sävy istuu ikkunasta näkyvään maisemaan, jossa luonnon sammaleissa ja kasvustossa samaa sävyä.
Samalla pinnoitteella saa siis erilaista efektiä, hieman eri tavoin käsiteltynä.

Yritys:

MindSeekers Oy, Espoo
Y: 2432940-2

mila@mindseekers.fi

040-722 4566

Tervetuloa seuraamaan:
Facebook
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
E-mail
Ylös